Projecten & Kavels

Wij werken samen met de gemeente Zevenaar voor de ontwikkeling van het bedrijventerrein. Zij willen ondernemers faciliteren en inspireren. Door een gunstige ligging en een bestemmingsplan dat ruimte biedt voor mogelijkheden is het een prachtige locatie voor bedrijven om zich te vestigen.

Gunstige ligging

Businesspark 7Poort heeft een gunstige ligging doordat het langs de A12 en op de grens met Duitsland is gevestigd. 7Poort is hierdoor een praktisch gelegen logistieke locatie en biedt veel mogelijkheden voor een goede doorstroom tussen de Randstad en de rest van Europa.

 

De bereikbaarheid is momenteel gunstig, maar zal in de toekomst verder worden ontwikkeld. Er liggen plannen voor een nieuwe aansluiting op de A12 en er zijn plannen om de A12 te verbreden. Verder liggen er plannen om de A15 door te trekken naar de A12 wat tot een betere doorstroming zal leiden. Zo wordt er veel gedaan om in de toekomst nóg beter bereikbaar te zijn.

 

Mogelijkheden

Op bedrijventerrein BusinessPark 7Poort zijn verschillende kavels beschikbaar. Hierdoor zijn er diverse mogelijkheden voor de bouw van uw bedrijf. De kavels op het bedrijventerrein zijn verdeeld met elk hun eigen karakter. Verder biedt het bestemmingsplan veel ruimte voor bedrijven die op zoek zijn naar een uitstekende vestigingsplek.


Contact projecten en kavels

Wil je meer informatie ontvangen over de beschikbare kavels? Neem dan contact op met Businesspark 7Poort.

Zij helpen u graag verder!

Telefoon: 0316 595 111
Website: www.7poort.nl