Wat we doen

Het Parkmanagement is opgericht om de belangen te behartigen van de ondernemers die gevestigd zijn op 7Poort. Ons hoofddoel is om initiatieven te stimuleren die het bedrijventerrein ten goede komen. Dit doen wij door collectieve voorzieningen te treffen en samen te werken op meerdere gebieden.

Collectieve beveiliging

Parkmanagement 7Poort organiseert de collectieve beveiliging voor het bedrijventerrein. De beveiliging wordt uitgevoerd door Securitas. De surveillancedienst houdt ons terrein goed in de gaten, vooral op momenten wanneer er weinig activiteit is. Mocht de surveillant iets opvallends constateren, onderneemt hij actie. Daarnaast werkt de surveillancedienst samen met de hulpdiensten bij calamiteiten.

 

Door de beveiliging collectief te organiseren delen we de kosten en zorgen we dat we op een efficiënte manier economisch beveiligd zijn.

 

Contact

Tel: 088 322 1100Bewegwijzering

Het Parkmanagement organiseert en realiseert de bewegwijzering voor het bedrijventerrein. Dit gebeurt ten behoeve van de hulpdiensten en het overige verkeer. Daarnaast fungeert de bewegwijzering als uithangbord voor het bedrijventerrein. Door uniformiteit aan te brengen zorgen we voor een representatieve uitstraling van 7Poort.

 

 Gladheidsbestrijding

Parkmanagement 7Poort verzorgt de gladheidsbestrijding van het bedrijventerrein. Voornamelijk gedurende de wintermaanden kan er flink overlast ontstaan door gladheid op ons bedrijventerrein. Een goede en consequente gladheidsbestrijding is cruciaal voor de toegankelijkheid van het terrein. 

 Groenonderhoud

Het Parkmanagement houdt zich bezig met het openbare groen van het bedrijvenpark. Het beheer van het openbare groen zorgt voor een aantrekkelijk bedrijventerrein. In collectief verband besteden we het onderhoud en de verzorging van het openbare groen uit aan Van Schip Hoveniers.